tisdag, 24 december 2013 22:24

MXStar, lite historia om sidan

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(1 Rösta)

MXStar logo 2006MXStar har funnits på olika sätt sedan 2006, adressen mxstar.se registrerades närmare bestämt 2006-06-19 och nu är det dags för en större förändring.

 

Från början var sidan låst för endast användare, inga nyheter eller artiklar skrevs utan sidan var mer tänkt att likna Facebook och liknande communitys. Tanken var att det skulle vara en community för framförallt motocross, men även enduro. Sedan trillade det över till att öppna upp sidan för alla och samtidigt även skriva lite fler egna artiklar. Snabbt såg jag ett ökat intresse för detta och sidan blev mer och mer som en nyhetssida för motocross.

År 2009 kom Marcus Norlén hem efter några år med internationellt tävlande och vi gjorde då en gemensam satsning på SM, med det då lilla Team mxstar.se. Det lilla blev väldigt mycket större och 2011 var teamet det officiella temat för Yamaha Scandinavia i SM serien med förarna Kim Lindström, Sebastian Lorenz och Emmy Wallberg. Det var extremt roligt och lärorikt, men tyvärr så försvann teamet inför 2012.

MXStar logo 2008Tiden och orken räcker inte alltid till och framförallt 2013 har sidan varit på väg ner i det förglömda och det var nära att den helt försvann från det stora Internet.

Istället för att försvinna gör vi nu en nysatsning, men på ett lite annorlunda sätt. Exakt vad det blir vet jag inte ännu, men vad jag vet är att det inte kommer vara en daglig nyhetssida.  Tanken är att fortsätta leverera artiklar, men lite mer djupgående och skrivna för att skapa lite mer dialog och debatt.

 

/Tomas

Läs 5216 gånger Senast ändrad lördag, 28 december 2013 15:42
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

1 kommentar

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.