tisdag, 29 september 2020 00:05

Motoflix

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(5 röster)

motoflixClub MXStar Motoflix går ut på att göra ett filmklipp med motorrelaterat material. Filmklippet kommer sedan att läggas ut på Youtube och röstning kommer att ske på www.mxstar.se/motoflix. Den film med flest röster vinner. Stort tack till våra partners Scott Sports Sverige, Husqvarna Scandinavia, Mips, CEC Motorcycles och Kumlin Suspension.

BIDRAG och RÖSTNING för Motoflix 2020 gör HÄR!

Regler

 • Tiden att lämna in bidrag är 29 september till 21 oktober kl.23.59. För att lämna bidrag se mer information nedan under "Lämna in bidrag".
 • Filmen ska vara 60 sekunder lång
 • Filmen måste bestå av eget filmat motorrelaterat material
 • Det är ok att återanvända delar av tidigare filmat material. Men grunden i tävlingsbidraget ska bestå av nyfilmat material
 • Den som lämnar in filmen ska vara den, eller en av dem som medverkar i filmen. Alternativt målsman för den som medverkar i filmen
 • Club MXStar Motoflix logo ska finnas med i början av filmen och visas i minst 3 sekunder. Logo finns att ladda ner HÄR!
 • Filmen kommer att laddas upp på MXStar:s Youtubekanal och filmen måste därmed uppfylla Youtubes krav för material
 • Club MXStar har rättigheter att fritt använda det filmade materialet
 • Club MXStar har fullständig ensamrätt att neka filmer vi inte tycker är lämpliga för oss, eller för någon av våra partners

Tips
Vi och jag skulle tro många av dem som kommer titta och rösta uppskattar humor. Så här finns det möjlighet att vara kreativ. Men tänk på att det samtidigt ska vara seriöst material. Enligt reglerna har vi möjlighet att neka filmer vi inte anser är lämpliga.


En snyggt redigerad film är så klart alltid coolt. Men häng inte upp er på det, utan se till att få något gjort istället. En mobilkamera idag är fullt duglig och det finns många appar att enkelt redigera ihop sin film, exempelvis GoPro Quick.


Flest röster vinner, så enkelt är det. När röstningen väl är igång har ni alla möjligheter i världen att sprida just er film. Det är nu det gäller att spamma syrrans hästforum, tvinga alla på mammas jobb att rösta, bjuda på fika på äldreboendet, eller vad helst ni nu kommer på för att få flest röster.

Lämna in bidrag

 • Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så får ni en Google Drive länk att ladda upp till
 • Alternativt skicka via exempelvis https://sprend.com/sv , kopiera in länken ni får och skicka till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Vi vill också att ni skickar in nedanstående information om ert bidrag till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 • Namn på den som lämnar in bidrag:

 • Eventuellt Instagramkonto:

 • Titel på bidrag:

 • Kort info om filmen. (Här kan du också tacka eventuellt andra med i filmen, någon som filmat eller hjälpt till.) :

Priser
Vad vinner man då, förutom ära och berömmelse. Topp tre kommer att gå hem med förhållandevis stora säckar med pengar.
1:a 3500:-
2:a 2500:-
3:a 1000:-
Självklart kommer även ärofyllda pokaler att delas ut. Supercoola och hypermodernt 3D printade av Mifes3D.

Utöver detta så kommer Club MXStar Podcast med Tomas och Ola att dela ut ett pris från vår partner Scott. Ett pris vi kommer ge till den film vi tycker var absolut grymmast.

Vår partner Husqvarna Scandinavia kommer att dela ut ett speciellt Husqvarnapris till den film de gillar bäst.

Läs 2784 gånger Senast ändrad torsdag, 29 oktober 2020 09:10
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.