Club MXStar Podcast

 

Club MXStar Tech

Flera svenska körde premiär i holländska mästerskapet

Tom SöderströmFlera svenskar passade på att vara på plats till premiären av holländska mästerskapet i Gemert

Bäst får man nog säga att Rickard Sandberg lyckades som körde in på en 10:e och 7:e plats i MX1 klassen. I den klassen bröt både Tom Söderström och Kim Lindström det första heatet. Tom av okänd anledning och Kim på grund av att han drog i sig sand i lungorna, vilket gav problem med andningen. I det andra heatet slutade Tom på en 10:e och Kim på en 12:e plats. Tom Johnsson 26:a och 28:e, Anders Pettersson 29:e och 25:e, Robin Ember 31:a och 21:a.

I damklassen var det inte helt oväntat Sara Pettersson som lyckades bäst bland svenskorna. Sara körde in på en 7:e och 12:e plats. Frida Östlund tog poäng i första heatet via en 16:e plats, men bommade tyvär i det andra med en 21:a plats.

I 85cc klassen var det sex svenskar på plats och körde. Till final tog sig endast Anton Gole som i finalerna slutade på 23:e och 18:e plats. Övriga svenskar i klassen var Jimmy Wicksell, Christian Simonsson, Eric Appelqvist, Oliwer Olsson och William Andersson

Fullständiga resultat har ni på mylaps.com

Foto: Viktor Lövholm

Login

Senaste foruminlägg

  • Inga inlägg att visa.

Twitter

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.