Club MXStar Podcast

 

Club MXStar Tech

Roczen och Desalle vinnare i VM premiären

Ken RoczenVM i motocross drog som bekant igång i helgen i Sevlievo, Bulgarien.

Vinnare i MX1 klassen blev Clement Desalle som efter strul i slutet av första heatet blev tvåa, åtta sekunder efter Steven Frossard. Desalle fick dock revansch i det andra heatet och var nu en sekund före Frossard i mål och knep i och med det den totala första platsen. Totaltrea blev Jonathan Barragen på samma poäng som Max Nagl, efter att ha blivit trea i det andra heatet och sjua i det första.

Vår svenska kombatant Rickard Sandberg hade ingen lyckad finaldag. En crash i det första heatet lämnade Rickard med en sargad axel och ett brutet heat. Med tejpad axel gjorde Rickard ett försök i det andra heatet men tvingades utgå då axeln inte höll.

I MX2 var det Ken Roczen som höll i taktpinnen, dubbla holeshot och dubbla heatvinster. Bakom honom körde Tommy Searle till sig dubbla andra platser. Jeffrey Herlings blev totaltrea via en femte och tredje plats.

I 125cc EM lyckades ingen av de tre svenskarna Anton Lundgren, Carl Bengtsson eller Felix Nilsson ta några poäng. Närmast var Anton Lundgren med dubbla 25:e plats placeringar.

Fullständiga resultat finns på motocrossmx1.com

Foto: Bilderna levereras av Magnus Karlsson på mxpress.se som var på plats och bevakade tävlingen.

Ken Roczen

monstergirls_bulgarien_sevlievo

Rickard Sandberg

Sara Pettersson

Carl Bengtsson

Login

Senaste foruminlägg

  • Inga inlägg att visa.

Twitter

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.