Club MXStar Podcast

 

Club MXStar Tech

Vårsatsning hos Veinge MCK

Filip BengtssonFörra året ställdes den in på grund av dåligt väder, men i år var det återigen dags får Vårsatsning hos Veinge MCK.

Robin Ember var klart hetast i MX1 klassen och tog hem två heatvinster före Hampus Dahlgren båda heaten. På tredje plats körde Andreas Håkansson in i det första heatet och Björn Andersson i det andra. Den totala tredje platsen knep Björn Andersson.

I MX2 klassen var det norrmannen Even Heibye som vann totalt och det tack vara vinst i andra heatet. För i det första heatet var det dagens totaltvåa Filip Bengtsson som var först över mållinjen. Dubble tredje platser och en tredje plats totalt blev det för Alex Eriksson.

MX-Girls klassen dominerades av Frida Östlund och Malin Brånlid, som körde på nästan identiska varvtider i det första heatet. Totalt vann Malin Brånlid efter att Frida Östlund brytit det andra heatet. På andra plats totalt körde Katrine Rye Holmboe in och totaltrea blev blott 13-åriga Amanda Bergkvist, som även fått dispans att köra årets SM serie.

Fullständiga resultatlistor finns HÄR

Login

Senaste foruminlägg

  • Inga inlägg att visa.

Twitter

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.