Club MXStar Podcast

 

Club MXStar Tech

Da Silva & Grönroos School of champions

dasilvaracingVårat syfte med "Da Silva & Grönroos School of champions" är att erbjuda träning med hög kvalitet. Vi kommer även starta en cross/enduro träningsklubb, där huvudsyftet är att ge förarna möjligheter att vidareutvecklas istället för att bara köra tävlingar.

Idag kör många förare 30-40 tävlingar per år utan att hinna med att träna och höja sin nivå inför nästa tävling. Tävlandet har blivit ett självändamål utan tydliga mål för hur man skall ta sig till nästa nivå.

Vår filosofi går ut på att hjälpa förarna att prioritera de viktigaste tävlingarna under året. Mellan dessa utvalda tävlingstillfällen skall det finnas tid att utvärdera den senaste tävlingen. Sedan lägger vi upp en strategi för hur föraren skall träna för att utvecklas maximalt och för att vara väl förberedd nästa gång han/hon står på starten. Med vårt stora kontaktnät inom enduro/motocross eliten kommer vi även kunna erbjuda/hyra in olika toppförare med spetskompetens på olika områden.

Vi kommer även hyra in olika föreläsare inom kostrådgivning, fysträning, sponsring och marknadsföring, mental träning, mediaträning etc.

Vår bas kommer att bli den nedlagda flygflottiljen F15 i Söderhamn. Där vi har tillgång till 4 olika jord och sandbanor med extremt goda träningsmöjligheter, bra boende, mycket fina förutsättningar för fysträning.

Anmälan: dasilvaracing.se

MVH

Stefan da Silva
0704-957095

Peter Grönroos
0707-307307

Login

Senaste foruminlägg

  • Inga inlägg att visa.

Twitter

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.