Club MXStar Podcast

 

Club MXStar Tech

Filip Bengtsson byter EM mot VM

filipbengtsson_em_spanienSå har vi en svensk tillbaka i VM igen och denna gång i MX2 klassen. Filip Bengtsson kommer köra tre VM deltävlingar för Diga Racing, Belgien, Tjeckien och England.

Den första tävlingen i Lommel Belgien som körs nu till helgen 30-31 juli krockar med MX2 EM där Bengtsson för närvarande ligger på en total 9:e plats. VM deltävlingarna i Tjeckien och England krockar dock inte med EM, då det inte körs tillsammans med dessa tävlingar. Borde dock kännas rätt ok att stå över en EM deltävling för att istället få kliva in och köra VM.

Bengtsson ersätter i Diga Racing Nick Triest som är borta på grund av skada, men väntas vara tillbaka till de sista två VM deltävlingarna.

- De känns kanon, känns tryggt. Känner de flesta i teamet redan och kommer ha Gustav som mek. Ska ta vara på chansen och göra mitt bästa. säger Bengtsson själv om chansen.

Bengtsson körde även MX2 VM i Sverige och tog då två VM poäng via en 19:e plats i det andra heatet.

 

Är Fillibang vår nästa VM stjärna!?

Länk: digaracing.com

Login

Senaste foruminlägg

  • Inga inlägg att visa.

Twitter

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.