Club MXStar Podcast

 

Club MXStar Tech

Jesper Jönsson har skrivit EM kontrakt med Vamo Racing Suzuki

VAMO2013RIDERSJa då var det klart att Jesper Jönsson kommer köra hela EM säsongen 2013, för belgiska teamet Vamo Racing Suzuki.

Jesper slutade förra året på en total 5:e plats i SM i MX2 klassen och det efter att inte kunnat köra alls de första två deltävlingarna, på grund av skada.

Sedan tidigare är det klart att Jesper fortsätter på Suzuki hemma i Sverige tillsammas med teamet Rockstar Energy Motostar Suzuki Racing, men nu är det alltså även klart att det blir full EM säsong med teamet Vamo Racing Suzuki.

Tillsammans i teamet att köra hela EM serien kommer Jönsson att ha Slovenen Peter Irt och för de Belgiska mästerskapstävlingarna även belgaren Wietse Brackman.

- Jag kommer bo för det mesta nere i Belgien. I kontraktet står det att jag ska köra hela EM och hela öppna belgiska först och främst. Känns skitgött att man har börjat få upp ögonen på folk ute i Europa också nu och det är skönt att jag får fortsätta på Suzuki och allt. Lite tråkigt att jag får lämna vissa sponsorer i Sverige för att köra med teamets grejor men sånt är livet och jag vet att detta är det rätta steget för mig. Alla där nere i teamet är otrolig hjälpsamma och jag trivs jättebra redan med dem, berättar Jesper själv.

Foto: Vamo Racing Suzuki

 

Login

Senaste foruminlägg

  • Inga inlägg att visa.

Twitter

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.