Club MXStar Tech

Kommentarer

Buda på Anders Erikssons VM tröja till förmån för Musikhjälpen

anderseriksson_musikhjalpenNu finns möjlighet att buda på en VM tröja från Sveriges framgångsrikaste enduroförare genom tiderna, Anders Eriksson. Alla pengarna går till Musikhjälpens insamling för rent vatten till barn i slummen.

Musikhjälpen pågår nu för fullt på Sveriges Radio P3 och SVT. Man kämpar för fullt med att få in pengar i kampen för "Barnen i slummen har rätt till rent vatten". Gå in på P4 Skaraborg för att lägga ett bud på Anders Erikssons tröja. Det går att lägga ett bud fram till 16.45 idag fredag 14/12

Mer information om Musikhjälpen finns på sverigesradio.se/Musikhjalpen, där finns bland annat information hur man skänker pengar genom att önska en låt på P3.

Barnen i slummen har rätt till rent vatten

Världen urbaniseras i allt snabbare takt. Sedan 2007 bor fler människor i städer än på landsbygden runt om i världen. I många städer ökar populationen snabbare än man hinner bygga hållbar infrastruktur, och i de fattigaste områdena saknas ofta rent vatten och avlopp.

De som drabbas hårdast är barnen.

Login

Senaste foruminlägg

  • Inga inlägg att visa.

Twitter

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.