Club MXStar Podcast

 

Club MXStar Tech

Emmy Wallberg tvåa i Myggjakten

emmywallberg_myggjakten3Emmy Wallberg var endast tre poäng från att vinna årets Myggjakt, men fick nöja sig med andra plats precis som förra året.

Myggjakten körs på tre olika orter (Sveg, Krokom, Njurunda) över tre dagar, med två tävlingsdagar per ort. Emmy inledde med två stycken totala andra platser, men slog på sista orten Njurunda till med att vinna deltävlingen totalt.

Emmy dubblerade och körde även i killarnas MX2 klass. Bästa deltävlingsplacering blev en 16:e plats och totalt körde hon in på en 32:a plats av 43:e startande.

Emmys egna rapport

Nu var myggjakten klar och jag slutade som en totaltvåa i år igen, efter Linda Andersson, Skutskär. Det började i Sveg där jag blev totaltvåa efter norskan Marie Pedersen. I Krokom gick det mindre bra tycker jag, då jag kom total tvåa igen. I Njurunda så regnade de väldigt mycket på lördagen men banan blev fin till race dagen och jag körde bra och vann den deltävlingen.

Det blev alltså en andra plats i år igen vilket var lite tråkigt eftersom jag hade satsat på att vinna. I år anmälde jag mig även i JSE klassen för att få mer träning och det gick bra, jag körde på och kom som bäst 16:e i A-finalen. Jag har fått mycket träning under de här dagarna vilket är mycket bra .

Tack till: Yamaha Motor Scandinavia, Yamaha Store Västerås, PSE Parts, Bridgestone, Yamalube, Kumlin Suspension.

Länk: myggjakten.nu

Foto: Julia Lorenz

emmywallberg_myggjakten

emmywallberg_myggjakten2

Login

Senaste foruminlägg

  • Inga inlägg att visa.

Twitter

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.