Club MXStar Podcast

 

Club MXStar Tech

Sebastian Lorenz sammanfattar säsongen 2011

sebastianlorenz_finspang8Säsongen 2011 är nu över efter att ha kört SM, Mascupen, Myggjakten, Serien med fler. Det har helt klart varit min bästa säsong hittills.

Förra året tog jag 16 poäng i SM och i år hela 60 poäng, som resulterade i en 16:e plats totalt. Det var riktigt tajt i resultatlistan då det endast var 9 poäng upp till en 11:e plats. Myggjakten blev jag 4:a förra året och i år vann jag. Jag gjorde också bra ifrån mig på Mascupen som kördes under tre kvällar. I serien har det också varit fler bra körningar med mitt lag Åbågen MCK. Det har helt klart varit en framgångsrik säsong.

Måste också tillägga att mxstar har verkligen varit en skjuts i karriären. Det har varit grym sammanhållning och fått SM deltävlingarna jätteroliga! Samtidigt som det varit riktigt seriöst.

Jag kan också med detta meddela att jag har bestämt mig för att köra MX1 klassen nästa år. Uppbyggnadsperioden har redan börjat här på mxgymnasiet och träningsupplägget har tagits till en ytterliggare nivå.

Massa tack till mxstar.se, Tomas Persson, Yamaha Motor Scandinavia, Yamaha Store Västerås, PSE Parts, Bridgestone, Yamalube, Kumlin Suspension, Pappa, Berndt och alla som har stöttar mig i min satsning, ni är guld!!

Länk: sebastianlorenz.se

Login

Senaste foruminlägg

  • Inga inlägg att visa.

Twitter

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.